Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 44
Voici la page 44 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 44 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 44
NEEN hd DE FEED VAN CHARLOTTE COLLARDI ‚Op haar Instagram-pagina charlotte_collard verenigt + voormalig fotomodel en digitaal culinair onderneemster Charlotte graag het schijnbaar onverenigbare: lekker én gezond eten. Uitdaging geslaagd! un Draag al smullend zorg voor jezelf en je naasten! Ik doe dat door de hoeveelheden moeilijk Gebruik verteerbare ingrediënten om te draaien en voor ongeraffineerde voedingsmiddelen te kiezen. groenten in Ik ontzeg mezelf geen vet, want vet verzadigt. Ik wantrouw light en dus vetarm, dat sneller verteert en niet vult. Dat en gegend! Ik ben niet zo verzot op nagerechten maar maak ze wel graag klaar! Voor mij hoeft de maaltijd niet met een nagerecht te worden afgesloten. Ik heb liever een tussendoortje. Voor mijn koekjes MUFFINS en zelfgemaakte jam gebruik ik agavesiroop, een minder toxische zoetstof. We hebben een MET SPINAZIE complexe relatie met suiker. Het mag geen EN CHOCOLADE verslaving worden, want suiker is ongezond. Zelfrijzend bakmeel 66000 al IMPERIAL 1 T Is sans 1,1kg KT Je ens INGREDIËNTEN 1,40€ [2 a, 74 fu + 350 g verse, schoongemaakte + 3 eieren op kamertemperatuur spinazie « 230 9 bloem nr “= +150 mlolie +11 g bakpoeder varat Lans + 200 g suiker + 100 g chocoladestukjes Te = = Yet - Laat de spinazie 2 tot 3 minuten slinken in een eetlepel water. Ontdeh ons Doeze in een vergiet en druk goed aan. Mix enzet opzij. assertiment „Klop de eieren en de suiker tot een schuimig mengsel. Schep erde olie ende ushmen en spinazie onder. Giet er het gezeefde bakpoeder en de bloem bij. Kneed tot een glad deeg. gebak- -Verdeel de bereiding over 12 muffinvormpjes. Bak 25 minuten in een eh acces res voorverwarmde oven van 180 °C. Laat afkoelen op een rooster. cora An
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 44