Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 14




Voici la page 14 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

A

TI

3

Pa

4

de HAPJES

DN

F

5

LAURENT

GEEN HAPJES

ZONDER BUBBELS

LEQUART

ALSJEBLIEFT …

Een dorp genesteld in het hartje van

Maak de juiste keuze!

Champagne

LAURENT LEQUART

de Marnevallei, wijngaarden die zich

Deze heerlijke en gulle 100%

uitstrekken over tien hectare, wijnboeren

Meunier-champagne doet het niet

Brut -75d

24,99€

die gehecht zijn aan hun roots en al vele

alleen goed bij oesters maar ook bij

generaties gepassioneerd bezig

garnalen en gemarineerde zalm, of bij

zijn met wijn … Welkom bij

aperitiefglaasjes met guacamole of rode

Maison Laurent Lequart!

biet en geitenkaas. Een must!

es

ET

EE: 2.7



me

Ex

2

st

ea

en

‘ontdek

el

Te

RAT NE NAN

verschillende variëteiten oesters

KEUZE IN OVERVLOED

uit lerland, Zeeland, Normandië en

Oestermes

Platte oesters met een gejodeerd

Bretagne. Ze hebben allemaal een

METALTEX

smaakje, holle oesters met zacht en

eigen smaak, afhankelijk van de

2,19 €

verfijnd vlees, een klein formaat om

plaats waar ze werden geteeld, het

ar

rauw te eten (kaliber 4) of maat XL

zeewater, de afzettingen, de algen en

(kaliber 2) om gekookt te eten …

de mineralen waarmee ze zich 3 jaar

Omdat de natuur zoveel smaken

hebben gevoed. Je visboer van cora

te bieden heeft, pakt cora uit met

vertelt er je graag meer over!

Ee

WARME OESTERS

5

ne

MET ROOM &

van

PO, > *

CHAMPAGNE

5

RS

$

5

EN

6

Ere

Er

2

il

| AE

de

Kies champagne, xeres- of

citroenazijn voor je saus met sjalot,

fijngehakte lente-ui of brunoise van

ING

REDIENTEN

radijs. Hij is verfijnder dan wijnazijn

Vermeng de room met de champagne en

en tilt de smaak van oesters naar

APE ed

de gember. Kruid met peper

RR Ee

Open de oesters, giet het sap weg en

een hoger niveau.

REE nt

Core

* 49 verse, geraspte gember (naar smaak)

Schuïf voor 10 minuten in een voorverwarmde

* Een paar sprietjes bieslook

ENEN ech

* Peper van de molen

Dien warm op, bestrooid met wat fijngehakt bieslook

14