Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 14
Voici la page 14 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
A
TI
3
Pa
4
de HAPJES
DN
F
5
LAURENT
GEEN HAPJES
ZONDER BUBBELS
LEQUART
ALSJEBLIEFT …
Een dorp genesteld in het hartje van
Maak de juiste keuze!
Champagne
LAURENT LEQUART
de Marnevallei, wijngaarden die zich
Deze heerlijke en gulle 100%
uitstrekken over tien hectare, wijnboeren
Meunier-champagne doet het niet
Brut -75d
24,99€
die gehecht zijn aan hun roots en al vele
alleen goed bij oesters maar ook bij
generaties gepassioneerd bezig
garnalen en gemarineerde zalm, of bij
zijn met wijn … Welkom bij
aperitiefglaasjes met guacamole of rode
Maison Laurent Lequart!
biet en geitenkaas. Een must!
es
ET
EE: 2.7
Dé
me
Ex
2
st
ea
en
‘ontdek
el
Te
RAT NE NAN
verschillende variëteiten oesters
KEUZE IN OVERVLOED
uit lerland, Zeeland, Normandië en
Oestermes
Platte oesters met een gejodeerd
Bretagne. Ze hebben allemaal een
METALTEX
smaakje, holle oesters met zacht en
eigen smaak, afhankelijk van de
2,19 €
verfijnd vlees, een klein formaat om
plaats waar ze werden geteeld, het
ar
rauw te eten (kaliber 4) of maat XL
zeewater, de afzettingen, de algen en
(kaliber 2) om gekookt te eten …
de mineralen waarmee ze zich 3 jaar
Omdat de natuur zoveel smaken
hebben gevoed. Je visboer van cora
te bieden heeft, pakt cora uit met
vertelt er je graag meer over!
Ee
WARME OESTERS
5
ne
MET ROOM &
van
PO, > *
CHAMPAGNE
5
RS
$
5
EN
6
Ere
Er
2
il
| AE
de
Kies champagne, xeres- of
citroenazijn voor je saus met sjalot,
fijngehakte lente-ui of brunoise van
ING
REDIENTEN
radijs. Hij is verfijnder dan wijnazijn
Vermeng de room met de champagne en
en tilt de smaak van oesters naar
APE ed
de gember. Kruid met peper
RR Ee
Open de oesters, giet het sap weg en
een hoger niveau.
REE nt
Core
* 49 verse, geraspte gember (naar smaak)
Schuïf voor 10 minuten in een voorverwarmde
* Een paar sprietjes bieslook
ENEN ech
* Peper van de molen
Dien warm op, bestrooid met wat fijngehakt bieslook
14