Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 24
Voici la page 24 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
MP
6
‚ser BIND,
»
4
w
#
CUCINA
#
AAN THFEL BU GIUSEPPE
DAVI, KOK BIJ AL PICCOLO
Vootstraat 20, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe,
www.alpiccolo.net
ar
Cine
(
&,
66 Bij ons varieert het menu sterk
KGN
van het noorden tot het zuiden van het land.
In Piëmont maakt men agnolotti (ravioli
a
gevuld met vlees), risotto met truffel … In
cit
Friuli is dat dan weer tripa, gedroogde of
er”
gefrituurde kabeljauw, of kabeljauw met
tomatensaus, kappertjes en olijven …
Wat we wel allemaal delen, is panettone,
Tin
een traditioneel gebak met rozijnen, gekonfijt
Wal N
fruit en citrusschil. We maken en verkopen
À
Ris
bori
dat enkel in deze periode van het jaar.
|
ie dellavalle
Huy
1 Po
Ik kom uit Sicilië. Voor mijn gezin wil ik Falso
3,
paer)
Romain
Duvernay
Magro maken, vlees gevuld met eieren
Flut
en erwten dat we dan serveren met een
Saint Joseph
stoofsaus.
Ni
AOP
33
CI
Het is traditie om het nieuwe jaar in te gaan
99€
INGREDIENTEN
met een linzengerecht. Ze symboliseren
geluk: ‘Lenticchie a capodanno, fornuta tutto
« 1 rode ui, fijngehakt
anno’! Geliefden eten dan ook samen een
«10 9 boter
« 1el olijfolie
granaatappel, een symbool van trouw en
+ 300 g gebroken rijst (arborio,
Bakde ui op eagmuurinvde botetendeoliole
vruchtbaarheid.
« 20 cl droge witte wijn
Doe er de rijst bij, roer een paar minuten en
«1 liter kippenbouillon
bevochtig met de witte wijn.
« 1 el mascarpone
Giet er pollepel na pollepel de hete bouillon bij.
CR
+ 50 g versgeraspte
Vlak voor ik hem opdien, doe ik er boter en
Parmezaanse kaas
Blijf zo'n 20 minuten roeren. Voeg zo nodig wat
« 150 g halfgekookte foie
water toe. Schep er tot slot de mascarpone en de
mascarpone bij. Zo wordt de risotto romiger. 8 è
gras van eend
Parmezaanse kaas onder. Kruid met peper.
«8 vijgen
Schep de risotto op een bord, Werk af met de
« Een beetje bieslook
blokjes foie gras en stukjes vijg en bestrooi met
« Zout en peper van de molen
bieslook, Dien meteen op.
8
ra
An