Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 24




Voici la page 24 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

MP

6

‚ser BIND,

»

4

w

#

CUCINA

#

AAN THFEL BU GIUSEPPE

DAVI, KOK BIJ AL PICCOLO

Vootstraat 20, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe,

www.alpiccolo.net

ar

Cine

(

&,

66 Bij ons varieert het menu sterk

KGN

van het noorden tot het zuiden van het land.

In Piëmont maakt men agnolotti (ravioli

a

gevuld met vlees), risotto met truffel … In

cit

Friuli is dat dan weer tripa, gedroogde of

er”

gefrituurde kabeljauw, of kabeljauw met

tomatensaus, kappertjes en olijven …

Wat we wel allemaal delen, is panettone,

Tin

een traditioneel gebak met rozijnen, gekonfijt

Wal N

fruit en citrusschil. We maken en verkopen

À

Ris

bori

dat enkel in deze periode van het jaar.

|

ie dellavalle

Huy

1 Po

Ik kom uit Sicilië. Voor mijn gezin wil ik Falso

3,

paer)

Romain

Duvernay

Magro maken, vlees gevuld met eieren

Flut

en erwten dat we dan serveren met een

Saint Joseph

stoofsaus.

Ni

AOP

33

CI

Het is traditie om het nieuwe jaar in te gaan

99€

INGREDIENTEN

met een linzengerecht. Ze symboliseren

geluk: ‘Lenticchie a capodanno, fornuta tutto

« 1 rode ui, fijngehakt

anno’! Geliefden eten dan ook samen een

«10 9 boter

« 1el olijfolie

granaatappel, een symbool van trouw en

+ 300 g gebroken rijst (arborio,

Bakde ui op eagmuurinvde botetendeoliole

vruchtbaarheid.

« 20 cl droge witte wijn

Doe er de rijst bij, roer een paar minuten en

«1 liter kippenbouillon

bevochtig met de witte wijn.

« 1 el mascarpone

Giet er pollepel na pollepel de hete bouillon bij.

CR

+ 50 g versgeraspte

Vlak voor ik hem opdien, doe ik er boter en

Parmezaanse kaas

Blijf zo'n 20 minuten roeren. Voeg zo nodig wat

« 150 g halfgekookte foie

water toe. Schep er tot slot de mascarpone en de

mascarpone bij. Zo wordt de risotto romiger. 8 è

gras van eend

Parmezaanse kaas onder. Kruid met peper.

«8 vijgen

Schep de risotto op een bord, Werk af met de

« Een beetje bieslook

blokjes foie gras en stukjes vijg en bestrooi met

« Zout en peper van de molen

bieslook, Dien meteen op.

8

ra

An