Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 24
Voici la page 24 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 24 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 24
MP 6 ‚ser BIND, » 4 w # CUCINA # AAN THFEL BU GIUSEPPE DAVI, KOK BIJ AL PICCOLO Vootstraat 20, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, www.alpiccolo.net ar Cine ( &, 66 Bij ons varieert het menu sterk KGN van het noorden tot het zuiden van het land. In Piëmont maakt men agnolotti (ravioli a gevuld met vlees), risotto met truffel … In cit Friuli is dat dan weer tripa, gedroogde of er” gefrituurde kabeljauw, of kabeljauw met tomatensaus, kappertjes en olijven … Wat we wel allemaal delen, is panettone, Tin een traditioneel gebak met rozijnen, gekonfijt Wal N fruit en citrusschil. We maken en verkopen À Ris bori dat enkel in deze periode van het jaar. | ie dellavalle Huy 1 Po Ik kom uit Sicilië. Voor mijn gezin wil ik Falso 3, paer) Romain Duvernay Magro maken, vlees gevuld met eieren Flut en erwten dat we dan serveren met een Saint Joseph stoofsaus. Ni AOP 33 CI Het is traditie om het nieuwe jaar in te gaan 99€ INGREDIENTEN met een linzengerecht. Ze symboliseren geluk: ‘Lenticchie a capodanno, fornuta tutto « 1 rode ui, fijngehakt anno’! Geliefden eten dan ook samen een «10 9 boter « 1el olijfolie granaatappel, een symbool van trouw en + 300 g gebroken rijst (arborio, Bakde ui op eagmuurinvde botetendeoliole vruchtbaarheid. « 20 cl droge witte wijn Doe er de rijst bij, roer een paar minuten en «1 liter kippenbouillon bevochtig met de witte wijn. « 1 el mascarpone Giet er pollepel na pollepel de hete bouillon bij. CR + 50 g versgeraspte Vlak voor ik hem opdien, doe ik er boter en Parmezaanse kaas Blijf zo'n 20 minuten roeren. Voeg zo nodig wat « 150 g halfgekookte foie water toe. Schep er tot slot de mascarpone en de mascarpone bij. Zo wordt de risotto romiger. 8 è gras van eend Parmezaanse kaas onder. Kruid met peper. «8 vijgen Schep de risotto op een bord, Werk af met de « Een beetje bieslook blokjes foie gras en stukjes vijg en bestrooi met « Zout en peper van de molen bieslook, Dien meteen op. 8 ra An
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 24