Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 22
Voici la page 22 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
MA
scH EIND,
6\
MENU
© HeikkiVerdurm
DE BELGIAN TOUCH VAN
vf
CEDRIC CALLENAERE
KOK VAN AUX ARMES
ES
DE BRUXELLES
Beenhouwersstraat 13, 1000 Brussel.
Ai
www.auxarmesdebruxelles.com
Wat is er zo typisch aan
ts
Belgische eindejaarsfeesten?
heer
Mm
65 Belgen serveren hun foie gras, wild en
Tr
gevogelte graag met combinaties van zoet en
epeld
LE
hartig. Bij ons is foie gras minder droog. We
nale
Ina
P
geven er graag uienconfituur met rode wijn of
HEIPLOI
2009
sinaasappel, of een compote van witloof met
ee,
F
LÉ
honing bij. De klanten van onze brasserie, die
ART
in 2021 zijn 100ste verjaardag viert, zijn ook
#
verlekkerd op wild. Al onze vis en ons vlees
komt uit België. De grijze garnalen komen
uit Zeeland.
eo
Een tip bij de garnalen?
> 72
Les Hauts
Niets zo lekker bij vis als een saus van grijze
de Paulilles
garnalen en witte wijn! Voeg de grijze garnalen
PE)
pas op het laatste moment toe, om hun smaak
Cazes
TN
Collioure wit
en textuur te beschermen. Ze mogen niet
€
AOP MP
koken. De grijze ganalen die je zelf pelt,
h
FA
75cl
zijn groter en sappiger. 88
OVENSCHOTELTJE VAN
12,79 €
x
WITLOOF MET ROOM
Can
GEGARANDEERD
EN GRIJZE GARNALEN
o0kr,
VERS & DUURZAAN
GEVANGEN
6006
Valérie Willekens, hoofd van
INGREDIËNTEN
Es destronkjes witloof in twee en
de visafdeling bj
bak ze samen met de sjalotten
cora Châtelineau
+ 12 stronkjes witloof
10 minuten op laag vuur in de boter
« 4 fijngehakte sjalotten
66 De meeste van onze vis komt uit de Noordzee.
* 60 g ongezouten boter
Voeg de room en 2/3 van
Het MSC-label certificeert dat hi duurzaam
+150 groom
de garnalen toe. Breng op smaak
+1 citroen
met peperen zout. Laatnog
10 minuten verder sudderen.
werd gevangen, met een groot respect voor de
«150 9 grijze garnalen
visvoorraden en de ecosystemen in zee. 66
« Kervel
Dien vlak voor het serveren op met.
« Zout, peper
de rest van de garnalen
cora
En