Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 22
Voici la page 22 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 22 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 22
MA scH EIND, 6\ MENU © HeikkiVerdurm DE BELGIAN TOUCH VAN vf CEDRIC CALLENAERE KOK VAN AUX ARMES ES DE BRUXELLES Beenhouwersstraat 13, 1000 Brussel. Ai www.auxarmesdebruxelles.com Wat is er zo typisch aan ts Belgische eindejaarsfeesten? heer Mm 65 Belgen serveren hun foie gras, wild en Tr gevogelte graag met combinaties van zoet en epeld LE hartig. Bij ons is foie gras minder droog. We nale Ina P geven er graag uienconfituur met rode wijn of HEIPLOI 2009 sinaasappel, of een compote van witloof met ee, F LÉ honing bij. De klanten van onze brasserie, die ART in 2021 zijn 100ste verjaardag viert, zijn ook # verlekkerd op wild. Al onze vis en ons vlees komt uit België. De grijze garnalen komen uit Zeeland. eo Een tip bij de garnalen? > 72 Les Hauts Niets zo lekker bij vis als een saus van grijze de Paulilles garnalen en witte wijn! Voeg de grijze garnalen PE) pas op het laatste moment toe, om hun smaak Cazes TN Collioure wit en textuur te beschermen. Ze mogen niet € AOP MP koken. De grijze ganalen die je zelf pelt, h FA 75cl zijn groter en sappiger. 88 OVENSCHOTELTJE VAN 12,79 € x WITLOOF MET ROOM Can GEGARANDEERD EN GRIJZE GARNALEN o0kr, VERS & DUURZAAN GEVANGEN 6006 Valérie Willekens, hoofd van INGREDIËNTEN Es destronkjes witloof in twee en de visafdeling bj bak ze samen met de sjalotten cora Châtelineau + 12 stronkjes witloof 10 minuten op laag vuur in de boter « 4 fijngehakte sjalotten 66 De meeste van onze vis komt uit de Noordzee. * 60 g ongezouten boter Voeg de room en 2/3 van Het MSC-label certificeert dat hi duurzaam +150 groom de garnalen toe. Breng op smaak +1 citroen met peperen zout. Laatnog 10 minuten verder sudderen. werd gevangen, met een groot respect voor de «150 9 grijze garnalen visvoorraden en de ecosystemen in zee. 66 « Kervel Dien vlak voor het serveren op met. « Zout, peper de rest van de garnalen cora En
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 22