Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 22




Voici la page 22 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

MA

scH EIND,

6\

MENU

© HeikkiVerdurm

DE BELGIAN TOUCH VAN

vf

CEDRIC CALLENAERE

KOK VAN AUX ARMES

ES

DE BRUXELLES

Beenhouwersstraat 13, 1000 Brussel.

Ai

www.auxarmesdebruxelles.com

Wat is er zo typisch aan

ts

Belgische eindejaarsfeesten?

heer

Mm

65 Belgen serveren hun foie gras, wild en

Tr

gevogelte graag met combinaties van zoet en

epeld

LE

hartig. Bij ons is foie gras minder droog. We

nale

Ina

P

geven er graag uienconfituur met rode wijn of

HEIPLOI

2009

sinaasappel, of een compote van witloof met

ee,

F



honing bij. De klanten van onze brasserie, die

ART

in 2021 zijn 100ste verjaardag viert, zijn ook

#

verlekkerd op wild. Al onze vis en ons vlees

komt uit België. De grijze garnalen komen

uit Zeeland.

eo

Een tip bij de garnalen?

> 72

Les Hauts

Niets zo lekker bij vis als een saus van grijze

de Paulilles

garnalen en witte wijn! Voeg de grijze garnalen

PE)

pas op het laatste moment toe, om hun smaak

Cazes

TN

Collioure wit

en textuur te beschermen. Ze mogen niet



AOP MP

koken. De grijze ganalen die je zelf pelt,

h

FA

75cl

zijn groter en sappiger. 88

OVENSCHOTELTJE VAN

12,79 €

x

WITLOOF MET ROOM

Can

GEGARANDEERD

EN GRIJZE GARNALEN

o0kr,

VERS & DUURZAAN

GEVANGEN

6006

Valérie Willekens, hoofd van

INGREDIËNTEN

Es destronkjes witloof in twee en

de visafdeling bj

bak ze samen met de sjalotten

cora Châtelineau

+ 12 stronkjes witloof

10 minuten op laag vuur in de boter

« 4 fijngehakte sjalotten

66 De meeste van onze vis komt uit de Noordzee.

* 60 g ongezouten boter

Voeg de room en 2/3 van

Het MSC-label certificeert dat hi duurzaam

+150 groom

de garnalen toe. Breng op smaak

+1 citroen

met peperen zout. Laatnog

10 minuten verder sudderen.

werd gevangen, met een groot respect voor de

«150 9 grijze garnalen

visvoorraden en de ecosystemen in zee. 66

« Kervel

Dien vlak voor het serveren op met.

« Zout, peper

de rest van de garnalen

cora

En