Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 15
Voici la page 15 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 15 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 15
ES * # MILLEFEUILLE BED WELKE FOIE GRAS KIES JE? * Laatde chocolade au bain-marie VAN FOIE smelten en strijk op bakpapier uit tot een cirkel van 8 cm. Kiezen tussen ganzenlever en eendenlever. GRAS, PEER, Zet in de koelkast. PEPERKOEK Het verschil zit ‘m in de smaak, dus die keuze is Snij 4 cirkels van ongeveer 8 cm & CHOCOLADE doorsnede uit elk vel filodeeg. persoonlijk. Eendenlever heeft een sterke, meer seek, Bestrijk de cirkels met lie en uitgesproken smaak. Sommigen vinden dat ze meer oo, SNT bestrooi met maanzaad. Schuif voor 5 minuten in een karakter heeft dan ganzenlever. Anderen verkiezen die © soe voorverwarmde oven van 170 °C. laatste net omdat ze zo smeuig is en de smaken subtieler zijn. Schilde peren en snij het INGREDIËNTEN vruchtvlees in blokjes. Vermeng ze met het citroensap. Snij de « 4 plakjes foie gras peperkoek in blokjes en roerze «4 vellen filodeeg «1 el olijfolie onderde peeren de « Maanzaad pistachestukjes. «2 peren Leg vlak voor het serveren twee 5 1 + + 2 el ditroensap filcirkels, het mengsel van peer A en peperkoek en een sneetje foie « 2 plakjes peperkoek si « 30 g verbrijzelde gras op een bord. Eindig met een nd pistachenoten filocirkel, een chocoladecirkel en « 100 9 zwarte chocolade weer een filocirkel. jp IJ 1612 Grand Viognier 2019 ZIN OM JE GASTEN (EE (Es En des Chartreux TE VERRASSEN? Gard IGP-MP Serveer je foie gras met krullen van chocolade met OUI 70% cacao. Hoe je dat doet? Giet een dun laagje ne | LI 9,59€ gesmolten chocolade op een bakplaat met bakpapier en laat hard worden in de koelkast. Breek de chocolade in stukjes voor je hem serveert. EE VEGETARISCH GLAASJE MET BIET EN AVOCADO ss SERE d Ae Ce & I EN, IS WE 000 1 ff SA INGREDIËNTEN I « 2al gekookte rode bieten = « Het sap van 1/2 citroen + 2elricotta > | * 1/2 avocado ir «10 cl room « 1/4 groene appel « Zout en peper van de molen a «Een paortakjes dille = ” - Mix de bieten. Roer er het citroensap en Zò de ricotta onder. Breng op smaak met peper en zout. -Snij de avocado in blokjes en de appel in staafjes. a ds -Klop de room stevig op. Breng op smaak met peper en zout. N) IS se aperitiefglaasjes -Vul de glaasjes: op de bodem de bietenmousse, TP ENT HOUSEW/ dan de avocadoblokjes en tot slot de slagroom. Versier metde groene appel en een takje dille. FE N 15 es SE Se
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 15