Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 15
Voici la page 15 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
ES
* #
MILLEFEUILLE
BED
WELKE FOIE GRAS KIES JE? *
Laatde chocolade au bain-marie
VAN FOIE
smelten en strijk op bakpapier uit
tot een cirkel van 8 cm.
Kiezen tussen ganzenlever en eendenlever.
GRAS, PEER,
Zet in de koelkast.
PEPERKOEK
Het verschil zit ‘m in de smaak, dus die keuze is
Snij 4 cirkels van ongeveer 8 cm
& CHOCOLADE
doorsnede uit elk vel filodeeg.
persoonlijk. Eendenlever heeft een sterke, meer
seek,
Bestrijk de cirkels met lie en
uitgesproken smaak. Sommigen vinden dat ze meer
oo, SNT
bestrooi met maanzaad. Schuif
voor 5 minuten in een
karakter heeft dan ganzenlever. Anderen verkiezen die
©
soe
voorverwarmde oven van 170 °C.
laatste net omdat ze zo smeuig is en de smaken subtieler zijn.
Schilde peren en snij het
INGREDIËNTEN
vruchtvlees in blokjes. Vermeng ze
met het citroensap. Snij de
« 4 plakjes foie gras
peperkoek in blokjes en roerze
«4 vellen filodeeg
«1 el olijfolie
onderde peeren de
« Maanzaad
pistachestukjes.
«2 peren
Leg vlak voor het serveren twee
5
1
+
+ 2 el ditroensap
filcirkels, het mengsel van peer
A
en peperkoek en een sneetje foie
« 2 plakjes peperkoek
si
« 30 g verbrijzelde
gras op een bord. Eindig met een
nd
pistachenoten
filocirkel, een chocoladecirkel en
« 100 9 zwarte chocolade
weer een filocirkel.
jp IJ
1612
Grand
Viognier 2019
ZIN OM JE GASTEN
(EE
(Es
En
des Chartreux
TE VERRASSEN?
Gard
IGP-MP
Serveer je foie gras met krullen van chocolade met
OUI
70% cacao. Hoe je dat doet? Giet een dun laagje
ne |
LI
9,59€
gesmolten chocolade op een bakplaat met bakpapier
en laat hard worden in de koelkast. Breek de
chocolade in stukjes voor je hem serveert.
EE
VEGETARISCH GLAASJE
MET BIET EN AVOCADO
ss
SERE
d
Ae
Ce
&
I
EN,
IS
WE
000
1
ff
SA
INGREDIËNTEN
I
« 2al gekookte rode bieten
=
« Het sap van 1/2 citroen
+ 2elricotta
>
|
* 1/2 avocado
ir
«10 cl room
« 1/4 groene appel
« Zout en peper van de molen
a
«Een paortakjes dille
=
”
- Mix de bieten. Roer er het citroensap en
Zò
de ricotta onder. Breng op smaak met peper en zout.
-Snij de avocado in blokjes en de appel in staafjes.
a
ds
-Klop de room stevig op. Breng op smaak
met peper en zout.
N) IS se
aperitiefglaasjes
-Vul de glaasjes: op de bodem de bietenmousse,
TP
ENT HOUSEW/
dan de avocadoblokjes en tot slot de slagroom.
Versier metde groene appel en een takje dille.
FE
N
15
es
SE
Se