Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 15




Voici la page 15 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

ES

* #

MILLEFEUILLE

BED

WELKE FOIE GRAS KIES JE? *

Laatde chocolade au bain-marie

VAN FOIE

smelten en strijk op bakpapier uit

tot een cirkel van 8 cm.

Kiezen tussen ganzenlever en eendenlever.

GRAS, PEER,

Zet in de koelkast.

PEPERKOEK

Het verschil zit ‘m in de smaak, dus die keuze is

Snij 4 cirkels van ongeveer 8 cm

& CHOCOLADE

doorsnede uit elk vel filodeeg.

persoonlijk. Eendenlever heeft een sterke, meer

seek,

Bestrijk de cirkels met lie en

uitgesproken smaak. Sommigen vinden dat ze meer

oo, SNT

bestrooi met maanzaad. Schuif

voor 5 minuten in een

karakter heeft dan ganzenlever. Anderen verkiezen die

©

soe

voorverwarmde oven van 170 °C.

laatste net omdat ze zo smeuig is en de smaken subtieler zijn.

Schilde peren en snij het

INGREDIËNTEN

vruchtvlees in blokjes. Vermeng ze

met het citroensap. Snij de

« 4 plakjes foie gras

peperkoek in blokjes en roerze

«4 vellen filodeeg

«1 el olijfolie

onderde peeren de

« Maanzaad

pistachestukjes.

«2 peren

Leg vlak voor het serveren twee

5

1

+

+ 2 el ditroensap

filcirkels, het mengsel van peer

A

en peperkoek en een sneetje foie

« 2 plakjes peperkoek

si

« 30 g verbrijzelde

gras op een bord. Eindig met een

nd

pistachenoten

filocirkel, een chocoladecirkel en

« 100 9 zwarte chocolade

weer een filocirkel.

jp IJ

1612

Grand

Viognier 2019

ZIN OM JE GASTEN

(EE

(Es

En

des Chartreux

TE VERRASSEN?

Gard

IGP-MP

Serveer je foie gras met krullen van chocolade met

OUI

70% cacao. Hoe je dat doet? Giet een dun laagje

ne |

LI

9,59€

gesmolten chocolade op een bakplaat met bakpapier

en laat hard worden in de koelkast. Breek de

chocolade in stukjes voor je hem serveert.

EE

VEGETARISCH GLAASJE

MET BIET EN AVOCADO

ss

SERE

d

Ae

Ce

&

I

EN,

IS

WE

000

1

ff

SA

INGREDIËNTEN

I

« 2al gekookte rode bieten

=

« Het sap van 1/2 citroen

+ 2elricotta

>

|

* 1/2 avocado

ir

«10 cl room

« 1/4 groene appel

« Zout en peper van de molen

a

«Een paortakjes dille

=



- Mix de bieten. Roer er het citroensap en



de ricotta onder. Breng op smaak met peper en zout.

-Snij de avocado in blokjes en de appel in staafjes.

a

ds

-Klop de room stevig op. Breng op smaak

met peper en zout.

N) IS se

aperitiefglaasjes

-Vul de glaasjes: op de bodem de bietenmousse,

TP

ENT HOUSEW/

dan de avocadoblokjes en tot slot de slagroom.

Versier metde groene appel en een takje dille.

FE

N

15

es

SE

Se