Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 17
Voici la page 17 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
*
N
68
Oesters
MEZZE, OOSTERSE GENEUGTEN
Oosterse mezze zijn gezond en heel gezellig!
Dit assortiment koude en warme hapjes bevat wel iets
voor alle smaken en diëten. Je vindt ze op de menukaart
bi
van Kitchen151, het restaurant van Simona
iam
De Israëlische Simona El-Harar met Marokkaanse roots groeide op in een
W
huis gevuld met geuren, smaken en kleuren. Ze houdt de familierecepten
die ze van haar moeder leerde levendig maar geeft ze toch een heerlijk
moderne twist. En dat maakt haar restaurant in Elsene zo succesvol!
EN
NN
Uit haar gloednieuwe boek À la Table de Simona haalden we dit recept
a
voor baba ganoush (gerookte aubergine). Het is niets minder
dan een wondertje!
gitions Rane
4,95€
Kitchef
n151
je Wavre 145.
tale:
: hée de
aA |
1050 rule les.
nefveone b
möRd
voo kl
=;
Pen
6
Kies allijd stewige, glangende
ee na
verbrand lüken. nen Beh tun
lij? Eer rauwe
+"
be etek
Ge A
en
€
à.
=
;
2
A
\3
Fi
*
BABA GANOUSH
+
ER
Re)
VS
5
MET TAHINSAUS
A
Fe
eel
En
INGREDIENTEN
+ 4 aubergines
6000
ale
we
+200 ml tahinsaus
« 1 handjevol platte peterselie
* De pitten van een
« 2 tl zwart sesamzaad
Ve
ER
halve granaatappel
« Olijfolie
ek
DEE
su
Verhiteen koekenpan met een dikke bodem op een matig vuur.
+"
Olie heb je niet nodig. Het is de schil van de aubergines dat
en,
moet verbranden, niet de olie. Prik niet in de aubergines.
leg ze gewoon volledig in de pan
Laat de aubergines zo'n 10 minuten bakken, tot een van de kanten
platter begint te worden. Draai ze dan om en bak de andere kant. Ga zo
door tot alle vier de kanten zijn gebakken. Reken 20 tot 30 minuten
66 Het geheim van dit eenvoudige, heerlijke gerecht
baktijd, afhankelijk van de grootte van de aubergines. Duw er met de
vingers op om te controleren of het vruchtvlees goed zacht 5
schuilt in de gerookte smaak van de aubergines. Als ik
maar één groente mocht meenemen naar een verlaten
Wanneer de aubergines goed gebakken zijn, neem je ze uit de pan om
ze 5 tot 10 minuten te laten afkoelen. Hak de peterselie fi
eiland, dan zou het zeker een aubergine zijn! Deze
Snij iedere aubergine in de lengte door en leg ze op een schotel
Besprenkel ze met tahinsaus en bestrooi met granaatappelpitten
groente opensnijden om het zachte, dampende vlees
zwarte sesam en peterselie. Giet er wat olijfolie over en dien op
bloot te leggen … Daar kan ik van blijven genieten. 99
cora
a