Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 17




Voici la page 17 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

*

N

68

Oesters

MEZZE, OOSTERSE GENEUGTEN

Oosterse mezze zijn gezond en heel gezellig!

Dit assortiment koude en warme hapjes bevat wel iets

voor alle smaken en diëten. Je vindt ze op de menukaart

bi

van Kitchen151, het restaurant van Simona

iam

De Israëlische Simona El-Harar met Marokkaanse roots groeide op in een

W

huis gevuld met geuren, smaken en kleuren. Ze houdt de familierecepten

die ze van haar moeder leerde levendig maar geeft ze toch een heerlijk

moderne twist. En dat maakt haar restaurant in Elsene zo succesvol!

EN

NN

Uit haar gloednieuwe boek À la Table de Simona haalden we dit recept

a

voor baba ganoush (gerookte aubergine). Het is niets minder

dan een wondertje!

gitions Rane

4,95€

Kitchef

n151

je Wavre 145.

tale:

: hée de

aA |

1050 rule les.

nefveone b

möRd

voo kl

=;

Pen

6

Kies allijd stewige, glangende

ee na

verbrand lüken. nen Beh tun

lij? Eer rauwe

+"

be etek

Ge A

en



à.

=

;

2

A

\3

Fi

*

BABA GANOUSH

+

ER

Re)

VS

5

MET TAHINSAUS

A

Fe

eel

En

INGREDIENTEN

+ 4 aubergines

6000

ale

we

+200 ml tahinsaus

« 1 handjevol platte peterselie

* De pitten van een

« 2 tl zwart sesamzaad

Ve

ER

halve granaatappel

« Olijfolie

ek

DEE

su

Verhiteen koekenpan met een dikke bodem op een matig vuur.

+"

Olie heb je niet nodig. Het is de schil van de aubergines dat

en,

moet verbranden, niet de olie. Prik niet in de aubergines.

leg ze gewoon volledig in de pan

Laat de aubergines zo'n 10 minuten bakken, tot een van de kanten

platter begint te worden. Draai ze dan om en bak de andere kant. Ga zo

door tot alle vier de kanten zijn gebakken. Reken 20 tot 30 minuten

66 Het geheim van dit eenvoudige, heerlijke gerecht

baktijd, afhankelijk van de grootte van de aubergines. Duw er met de

vingers op om te controleren of het vruchtvlees goed zacht 5

schuilt in de gerookte smaak van de aubergines. Als ik

maar één groente mocht meenemen naar een verlaten

Wanneer de aubergines goed gebakken zijn, neem je ze uit de pan om

ze 5 tot 10 minuten te laten afkoelen. Hak de peterselie fi

eiland, dan zou het zeker een aubergine zijn! Deze

Snij iedere aubergine in de lengte door en leg ze op een schotel

Besprenkel ze met tahinsaus en bestrooi met granaatappelpitten

groente opensnijden om het zachte, dampende vlees

zwarte sesam en peterselie. Giet er wat olijfolie over en dien op

bloot te leggen … Daar kan ik van blijven genieten. 99

cora

a