Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 17
Voici la page 17 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 17 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 17
* N 68 Oesters MEZZE, OOSTERSE GENEUGTEN Oosterse mezze zijn gezond en heel gezellig! Dit assortiment koude en warme hapjes bevat wel iets voor alle smaken en diëten. Je vindt ze op de menukaart bi van Kitchen151, het restaurant van Simona iam De Israëlische Simona El-Harar met Marokkaanse roots groeide op in een W huis gevuld met geuren, smaken en kleuren. Ze houdt de familierecepten die ze van haar moeder leerde levendig maar geeft ze toch een heerlijk moderne twist. En dat maakt haar restaurant in Elsene zo succesvol! EN NN Uit haar gloednieuwe boek À la Table de Simona haalden we dit recept a voor baba ganoush (gerookte aubergine). Het is niets minder dan een wondertje! gitions Rane 4,95€ Kitchef n151 je Wavre 145. tale: : hée de aA | 1050 rule les. nefveone b möRd voo kl =; Pen 6 Kies allijd stewige, glangende ee na verbrand lüken. nen Beh tun lij? Eer rauwe +" be etek Ge A en € à. = ; 2 A \3 Fi * BABA GANOUSH + ER Re) VS 5 MET TAHINSAUS A Fe eel En INGREDIENTEN + 4 aubergines 6000 ale we +200 ml tahinsaus « 1 handjevol platte peterselie * De pitten van een « 2 tl zwart sesamzaad Ve ER halve granaatappel « Olijfolie ek DEE su Verhiteen koekenpan met een dikke bodem op een matig vuur. +" Olie heb je niet nodig. Het is de schil van de aubergines dat en, moet verbranden, niet de olie. Prik niet in de aubergines. leg ze gewoon volledig in de pan Laat de aubergines zo'n 10 minuten bakken, tot een van de kanten platter begint te worden. Draai ze dan om en bak de andere kant. Ga zo door tot alle vier de kanten zijn gebakken. Reken 20 tot 30 minuten 66 Het geheim van dit eenvoudige, heerlijke gerecht baktijd, afhankelijk van de grootte van de aubergines. Duw er met de vingers op om te controleren of het vruchtvlees goed zacht 5 schuilt in de gerookte smaak van de aubergines. Als ik maar één groente mocht meenemen naar een verlaten Wanneer de aubergines goed gebakken zijn, neem je ze uit de pan om ze 5 tot 10 minuten te laten afkoelen. Hak de peterselie fi eiland, dan zou het zeker een aubergine zijn! Deze Snij iedere aubergine in de lengte door en leg ze op een schotel Besprenkel ze met tahinsaus en bestrooi met granaatappelpitten groente opensnijden om het zachte, dampende vlees zwarte sesam en peterselie. Giet er wat olijfolie over en dien op bloot te leggen … Daar kan ik van blijven genieten. 99 cora a
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 17