Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 20
Voici la page 20 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.

Voici la page 20 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 20
Re B Po 14 # "CUISINE a . DE GROTE KLASSIEKERS EX Ed VAN ALAIN BOSCHMAN KOK VAN LE GRAND RYEU Rue Goëtte 1, 6470 Grandrieu, ES www.legrandryeu.be Welke tips zou je onze lezers geven? 66 Zet thuis in op kwaliteit en eenvoud. + Edele producten zoals zalm en kreeft hebben op zich niets anders meer nodig. Ga zeker niet experimenteren op de grote dag zelf. * Probeer je recept een paar dagen vooraf uit. Zo ben je zeker van succes. Kies bij voorkeur een kreeft die niet is ingevroren. Is je budget beperkt? Vervang ze dan door ON TE BEGINNEN es Fi mooie gamba's. eld Jouw geheim voor zalm? B Ik snij mijn gerookte zalm in dikkere plakken en serveer die met zure room (met wat mierikswortel of dille in) Wy 7 te Pazo en aardappelblini's. 88 de Villarei [a Pit) # (F7 Rias baixas CORAI DO MP Er zalm Zelf gerookte 8,39 € ROOKOVEN af N CORA Valérie Willekens, hoofd van de visafdeling bij cora Châtelineau 66 We hebben FUHDIRA Mix alle ingrediënten onze eigen rookoven BUT 006 tot een mousse. om onze Noorse INGREDIËNTEN Vermeng de rodekool en de zalm te roken. We « 6 plakjes gerookte zalm knolselderij met het laten hem twee keer citroensap. Breng op smaak « % rodekool, in kleine blokjes gesneden met peper en zout. Schep de 12 uur rusten met « % knolselderij, in kleine blokjes gesneden groenten in het midden van een mix van zout en + Het sap van een halve citroen het bord. suiker. Het resultaat Pesto van kervel + Het sap Leg er een plakje zalm en een « 200 g kervel van één citroen epel kervelpesto op. Versier « 40 g Parmezaanse « 2 el olijfolie met enkele takjes kervel is fantastisch! 99 00% sl kaas TR: + Zout en peper en wat geraspte citroenschil cora An
Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 20