Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 20




Voici la page 20 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

Re

B Po

14

#

"CUISINE

a

.

DE GROTE KLASSIEKERS

EX

Ed

VAN ALAIN BOSCHMAN

KOK VAN LE GRAND RYEU

Rue Goëtte 1, 6470 Grandrieu,

ES

www.legrandryeu.be

Welke tips zou je onze lezers geven?

66 Zet thuis in op kwaliteit en eenvoud.

+

Edele producten zoals zalm en kreeft hebben

op zich niets anders meer nodig. Ga zeker

niet experimenteren op de grote dag zelf.

*

Probeer je recept een paar dagen vooraf

uit. Zo ben je zeker van succes. Kies bij

voorkeur een kreeft die niet is ingevroren.

Is je budget beperkt? Vervang ze dan door

ON TE BEGINNEN

es

Fi

mooie gamba's.

eld

Jouw geheim voor zalm?

B

Ik snij mijn gerookte zalm in dikkere

plakken en serveer die met zure room

(met wat mierikswortel of dille in)

Wy 7

te

Pazo

en aardappelblini's. 88

de Villarei

[a

Pit)

#

(F7

Rias baixas

CORAI

DO MP

Er

zalm

Zelf gerookte

8,39 €

ROOKOVEN af

N

CORA

Valérie Willekens, hoofd van de

visafdeling bij cora Châtelineau

66 We hebben

FUHDIRA

Mix alle ingrediënten

onze eigen rookoven

BUT

006

tot een mousse.

om onze Noorse

INGREDIËNTEN

Vermeng de rodekool en de

zalm te roken. We

« 6 plakjes gerookte zalm

knolselderij met het

laten hem twee keer

citroensap. Breng op smaak

« % rodekool, in kleine blokjes gesneden

met peper en zout. Schep de

12 uur rusten met

« % knolselderij, in kleine blokjes gesneden

groenten in het midden van

een mix van zout en

+ Het sap van een halve citroen

het bord.

suiker. Het resultaat

Pesto van kervel

+ Het sap

Leg er een plakje zalm en een

« 200 g kervel

van één citroen

epel kervelpesto op. Versier

« 40 g Parmezaanse

« 2 el olijfolie

met enkele takjes kervel

is fantastisch! 99

00%

sl

kaas

TR:

+ Zout en peper

en wat geraspte citroenschil

cora

An