Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 20
Voici la page 20 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
Re
B Po
14
#
"CUISINE
a
.
DE GROTE KLASSIEKERS
EX
Ed
VAN ALAIN BOSCHMAN
KOK VAN LE GRAND RYEU
Rue Goëtte 1, 6470 Grandrieu,
ES
www.legrandryeu.be
Welke tips zou je onze lezers geven?
66 Zet thuis in op kwaliteit en eenvoud.
+
Edele producten zoals zalm en kreeft hebben
op zich niets anders meer nodig. Ga zeker
niet experimenteren op de grote dag zelf.
*
Probeer je recept een paar dagen vooraf
uit. Zo ben je zeker van succes. Kies bij
voorkeur een kreeft die niet is ingevroren.
Is je budget beperkt? Vervang ze dan door
ON TE BEGINNEN
es
Fi
mooie gamba's.
eld
Jouw geheim voor zalm?
B
Ik snij mijn gerookte zalm in dikkere
plakken en serveer die met zure room
(met wat mierikswortel of dille in)
Wy 7
te
Pazo
en aardappelblini's. 88
de Villarei
[a
Pit)
#
(F7
Rias baixas
CORAI
DO MP
Er
zalm
Zelf gerookte
8,39 €
ROOKOVEN af
N
CORA
Valérie Willekens, hoofd van de
visafdeling bij cora Châtelineau
66 We hebben
FUHDIRA
Mix alle ingrediënten
onze eigen rookoven
BUT
006
tot een mousse.
om onze Noorse
INGREDIËNTEN
Vermeng de rodekool en de
zalm te roken. We
« 6 plakjes gerookte zalm
knolselderij met het
laten hem twee keer
citroensap. Breng op smaak
« % rodekool, in kleine blokjes gesneden
met peper en zout. Schep de
12 uur rusten met
« % knolselderij, in kleine blokjes gesneden
groenten in het midden van
een mix van zout en
+ Het sap van een halve citroen
het bord.
suiker. Het resultaat
Pesto van kervel
+ Het sap
Leg er een plakje zalm en een
« 200 g kervel
van één citroen
epel kervelpesto op. Versier
« 40 g Parmezaanse
« 2 el olijfolie
met enkele takjes kervel
is fantastisch! 99
00%
sl
kaas
TR:
+ Zout en peper
en wat geraspte citroenschil
cora
An