Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 4


Voici la page 4 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Cora Dépliant 01.12.2020

Voici la page 4 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 4

Feesten * Cora …„ de passie van het kiezen © genden risice 6 VERONIQUE TABURIAUX, OPRICHTSTER VAN ECOLE D'AUMENTATION VIVANTE ET DURABLE, VERTELT ONS N HOE WE HET VEILIG EN GEZOND KUNNEN HOUDEN Heb jij als voedingsdeskundige tips om de winter BEREIDINGSWIJZE in deze feestperiode door te komen? Welke bereidingswijze is de beste? Onze manier van eten heeft een directe impact op onze gezondheid. Levende en duurzame Zodra er wordt gekookt, gaan er voedingsstoffen verloren. Om vitaminen en Véronique voeding behoudt zoveel mogelijk voedingswaarde mineralen maximaal te beschermen, wordt Taburiaux en respecteert tegelijk ook de seizoenen en onze (wuweavd.be) planeet. Ze bestaat uit voedingsmiddelen die van aangeraden nooit boven de 100 °C te gaan. Stomen is ideaal nature rijk zijn aan enzymen en die vers geoogst en maximaal ontkiemd zijn (granen, peulvruchten, noten ). Het zijn heuse energiebommetjes! Levend, dat is ook alles wat lacto-gefermenteerd is, HHYGENETIPS > zoals zuurkool, groentepickles of kefir. Al die voedingsmiddelen leveren ‘goede’ bacteriën aan. Ze brengen onze darmflora in evenwicht en Waar moeten we vooral op letten? Maak je niet te veel zorgen. De versterken ons afweersysteem. Ze hebben ook een grote voedingssector waakt angstvallig over de invloed op ons humeur. Onze ingewanden zijn onze tweede hersenen! hygiëne. Thuis kun je bacteriën en resten van pesticiden verwijderen door fruit en a groenten te spoelen in water met azijn. u 7 En wat met vlees en vis? ISEIZOENSMENU © Waarom moeten we ons menu Hou ze vóór de bereiding verticaal onder de kraan en dep ze dan afstemmen op de seizoenen? zachtjes af. Door te kiezen voor lokale voeding uit de korte keten die L ze niet chemisch werd behandeld, # beschermen we niet alleen # | VOORBEREIDINGSSTRESS onze planeet maar ook onze Hoe hou je het hoofd koel? gezondheid. Ons lichaam heeft Plan en doe zoveel mogelijk niet in elk seizoen hetzelfde nodig. e vooraf! Denk rustig na over je menu De natuur zit slim in elkaar! en maak een lijstje van wat je vooraf al kunt klaarmaken. Verminder de Welke groenten eten we het best in de winter? hoeveelheid van de recepten. Knol- en wortelgroenten (biet, knolselder, In 99,99% van de gevallen eten we te veel tijdens de feesten. Een schotel gezonde pastinaak), kolen en pompoenen zijn van nature rijk aan rgie en helpen ons de koude te trotseren. aperitiefhapjes kan perfect dienst doen als voorgerecht. ** cora ze

Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 4