Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 43
Voici la page 43 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.
Page :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Page Suivante
Autre contenu de cette page
Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.
zen,
NO WASTE:
NETS WORDT
€
FR
WEGGEGOOID!
=
No waste koken is goed voor onze portemonnee
én de planeet! In het boek Zero Waste van
Madeline en Laura vind je een schat aan recepten
PS
om zoveel mogelijk van de vuilnisbak te redden.
LS
<5
ALLES AAN DE PEER IS LEKKER!
zero WASTE
66 Je eet ze rauw, gekookt, gekonfijt of gedroogd …
L #3)
De Romeinen noemden de peer een ‘godsgeschenk’.
Ze bevat veel pectine (verlaagt de slechte cholesterol), vezels (goed
voor de darmtransit) en antioxidanten en heeft 1001 voordelen voor
ZERO WASTE
de gezondheid. Is de peer bio? Gooi de schil dan niet weg, want die is
Heerlijke recepten
=
goud waard! Uit de 60 recepten in dit boek haalden wij een overheerlijk zonder verspilling,
nagerecht. 88
Pepeat Editions
29,95 €
GEBAKKEN PEREN
MET AMANDELEN,
VERSE KAASEN
BALSAMICO
TE
SBERE,
©0090
INGREDIENTEN
« 2 biologische peren
« 100 9 balsamicoazijn
«75 g poedersuiker + 2 el extra
« 300 9 verse kaas type kaaswrongel
ee enen
‘
Verwarm de oven voor op 190°C Was enschl
de peren. Snijze in vier. Doe de schillen en de
L
klokhuizen in een kleine kookpot.
8
Doe er de balsamicoazijn en 75 q poedersuiker
bij. Breng aan de kook en laat 15 minuten
=
koken op hoog vuur.
Leg de peren in een ovenschaal, bestrooi
met amandelen en 2 el poedersuiker.
Zet 20 minuten in de oven.
Schep 2 el verse kaas in elk kommetje. Leg er
enkele kwartjes gebakken peerop en
besprenkel met balsamicosiroop.
cora
A