Cora – Dépliant du 01.12.2020 au 31.12.2020 – Page 43




Voici la page 43 sur 84 pages du dépliant Cora, valable du 01.12.2020 au 31.12.2020.



Page : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Page Suivante



Autre contenu de cette page

Ce texte est généré automatiquement, il peut donc contenir des erreurs.

zen,

NO WASTE:

NETS WORDT



FR

WEGGEGOOID!

=

No waste koken is goed voor onze portemonnee

én de planeet! In het boek Zero Waste van

Madeline en Laura vind je een schat aan recepten

PS

om zoveel mogelijk van de vuilnisbak te redden.

LS

<5

ALLES AAN DE PEER IS LEKKER!

zero WASTE

66 Je eet ze rauw, gekookt, gekonfijt of gedroogd …

L #3)

De Romeinen noemden de peer een ‘godsgeschenk’.

Ze bevat veel pectine (verlaagt de slechte cholesterol), vezels (goed

voor de darmtransit) en antioxidanten en heeft 1001 voordelen voor

ZERO WASTE

de gezondheid. Is de peer bio? Gooi de schil dan niet weg, want die is

Heerlijke recepten

=

goud waard! Uit de 60 recepten in dit boek haalden wij een overheerlijk zonder verspilling,

nagerecht. 88

Pepeat Editions

29,95 €

GEBAKKEN PEREN

MET AMANDELEN,

VERSE KAASEN

BALSAMICO

TE

SBERE,

©0090

INGREDIENTEN

« 2 biologische peren

« 100 9 balsamicoazijn

«75 g poedersuiker + 2 el extra

« 300 9 verse kaas type kaaswrongel

ee enen



Verwarm de oven voor op 190°C Was enschl

de peren. Snijze in vier. Doe de schillen en de

L

klokhuizen in een kleine kookpot.

8

Doe er de balsamicoazijn en 75 q poedersuiker

bij. Breng aan de kook en laat 15 minuten

=

koken op hoog vuur.

Leg de peren in een ovenschaal, bestrooi

met amandelen en 2 el poedersuiker.

Zet 20 minuten in de oven.

Schep 2 el verse kaas in elk kommetje. Leg er

enkele kwartjes gebakken peerop en

besprenkel met balsamicosiroop.

cora

A